Palvelut

 

Tavoitteenani on suunnitella toimivia, viihtyisiä tiloja, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Vahvuuksiani on värien käyttö ja luontainen kyky hahmottaa tilaa. Rakastan värisävyjen yhdistelemistä ja materiaalien valintaa! Suunnitelmissa ja toteutuksen työtavoissa pyrin huomioimaan ekologisuuden. Suosin valinnoissa kierrätettäviä ja luonnon materiaaleja. Käytän myös mahdollisuuksien mukaan jo olemassa olevia kalusteita, muokattuna suunnitelmaan sopiviksi, jos se asiakkaalle vain sopii.

 

Kotona on tarkoitus viihtyä!

Kodin tulee olla persoonallinen, asujilleen iloa tuottava ja toiminnallinen. Keskustelemalla toiveista ja mahdollisuuksista löydämme parhaat ratkaisut kullekin sopivalla budjetilla.Yhteistyökumppanien kanssa pystymme tarjoamaan valmiin kokonaisuuden, tarvittaessa vaikka avaimet

käteen periaatteella.

 

Julkisten tilojen suunnittelu

Julkisen tilan suunnittelussa toimivuus on tärkeintä, oli tila sitten toimisto tai ravintola. Tilan luonne vaikuttaa mm. värien valintaan. On eri asia suunnitella lääkärin vastaanottotilaa, kuin koulutustilaa tai vaikka kahvilaa. Yrityksen arvojen olisi hyvä näkyä myös sisustusratkaisuissa.

Uuduo Ky

Ulla Tenho

Puh: 044 542 3542

email: ulla.tenho(a)uuduo.fi

Postiosoite: Kotirannankatu 6, 15300 Lahti